vakantiemenu

- All Inclusive
- Jongeren Reizen
- Lastminutes
- Zon en Strand vak.
- Natuur en Cultuur
- Sfeer Vakantie
- Familie Vakantie

 

accommodaties

- Hotels
- Vakantiehuizen
- Vakantie Villa's
- Campings

 

vervoer

- Auto Verhuur
- Vliegtickets
- Veerdienst

 

Lesbos
Lesbos is een van de Griekse eilanden in de Egeïsche Zee. Het ongeveer 100.000 inwoners tellende eiland is gelegen nabij de kust van Klein-Azie en heeft een oppervlakte van 1630 vierkante kilometer. Lesbos is ontstaan door twee vulkanen die nu niet meer actief zijn. De oude vulkanen zijn hier inmiddels in zee gezonken waardoor twee opvallende baaien ontstaan zijn. Deze baaien zijn visrijke gebieden waar veel sardines zwemmen.

Ongeveer een derde van de inwoners van Lesbos zijn woonachtig in de hoofdstad Mytilini aan de zuidoost kant van Lesbos. Bij Mytilini vinden we tevens de belangrijkste haven en het vliegveld van Lesbos.

neckermann Neckermann - Lesbos Vakanties
Neckermann is de grootste reisorganisatie in Nederland op het gebied van vliegvakanties en heeft een zeer ruim aanbod aan vliegvakanties binnen Europa. Neckermann heeft verschillende reizen naar Lesbos en Lesbos waaronder goede all-inclusive aanbiedingen.

kras KRAS Lesbos Vakantie
Kras is, met meer dan 300.000 passagiers per jaar, al 85 jaar één van de grootste en meest succesvolle reisorganisaties van Nederland. Ze hebben een divers aanbod van accommodaties in Lesbos en op Lesbos waaronder verschillende all-inclusives.
sunweb Sunweb
Sunweb is een zeer bekende reisorganisatie, met veel zon vakantie mogelijkheden. Sunweb heeft een goed aanbod aan accommodaties op Lesbos en Lesbos en heeft zodoende ook een aantal all-inclusive accommodaties.
boek-vakantie Boek-Vakantie.com Lesbos
Deze website biedt een helder overzicht van de verschillende vakantie aanbieders. De aanbieders zijn voor u geselecteerd per land, stad en verschillende reis soorten. U kunt zo gemakkelijk de beste reis of goedkoopste vakantie vinden naar het land van uw keuze..
bex.nl Bex.nl
Bex.nl heeft een breed aanbod van scherpgeprijsde reizen in en rondom Lesbos. Bex is onderdeel van de OAD groep en heeft zodoende meer dan 30 jaar ervaring in de reiswereld.
thomascook Thomas Cook
Thomas Cook is onderdeel van Thomas Cook Nederland, één van de grootste reisorganisaties van Nederland. Andere bekende merken van Thomas Cook Nederland zijn Vrij Uit en Neckermann.
gobest GoBest
GoBest heeft voor iedereen de perfecte vakantie. Of u nu met het hele gezin lekker wilt ontspannen in de zon, een culturele rondreis wilt maken of samen wilt genieten van de prachtige natuur, u bent bij GoBest aan het juiste adres. En dat alles ook nog eens heel betaalbaar.

 

Privacy | Disclaimer | Contact | Links
© Tosl Media 2007-2013